|
Rehuaineryhmä |
Määritelmä |
1. |
Liha- ja eläinperäiset tuotteet |
Tuoreet tai asianmukaisesti säilötyt lämminverisistä maaeläimistä saatavat lihaisat osat sekä lämminveristen maaeläinten ruhojen tai ruhonosien käsittelyssä syntyvät valmisteet ja tuotteet. |
2. |
Maito ja maitovalmisteet |
Tuoreet tai asianmukaisesti käsitellyt valmisteet ja niiden käsittelyssä syntyvät sivutuotteet. |
3. |
Munat ja munavalmisteet |
Tuoreet tai asianmukaisesti käsitellyt munavalmisteet sekä niiden käsittelyssä syntyvät sivutuotteet. |
4. |
Rasvat ja öljyt |
Eläin- ja kasvirasvat sekä -öljyt |
5. |
Hiivat |
Tapetut ja kuivatut hiivasolut |
6. |
Kalat ja kalatuotteet |
Tuoreet tai asianmukaisesti säilötyt kalat tai niiden osat sekä niiden käsittelyssä syntyvät sivutuotteet |
7. |
Vilja |
Vilja jauhatusasteesta riippumatta tai viljan tärkkelyspitoisesta endospermistä valmistetut tuotteet |
8. |
Kasvikset |
Tuoreet tai asianmukaisesti säilötyt kasvikset ja palkokasvit |
9. |
Kasviperäiset tuotteet |
Erityisesti viljan, kasvisten, palkokasvien ja öljykasvien siementen käsittelyssä syntyvät tuotteet |
10. |
Kasvivalkuaistiivisteet |
Kasviperäiset tuotteet, joissa valkuainen on prosessoimalla rikastettu vähintään 50 % raakavalkuaista kuiva-aineesta sisältäväksi tiivisteeksi ja joiden valkuaisen rakennetta on voitu muuttaa. |
11. |
Kivennäiset |
Eläinten rehuksi sopivat epäorgaaniset aineet |
12. |
Sokerit |
Erilaiset sokerit |
13. |
Hedelmä |
Tuoreet tai asianmukaisesti säilötyt hedelmät |
14. |
Pähkinät |
Pähkinöiden sydämet |
15. |
Siemenet |
Siemenet sellaisenaan tai karkeaksi murskattuna |
16. |
Merilevä |
Tuore tai asianmukaisesti käsitelty merilevä |
17. |
Nilviäiset ja äyriäiset |
Tuoreet tai asianmukaisesti säilötyt nilviäiset, äyriäiset, kuorelliset merieläimet sekä niiden käsittelyssä syntyvät sivutuotteet |
18. |
Hyönteiset |
Hyönteiset ja niiden kehitysasteet |
19. |
Leipomotuotteet |
Leivät, kakut, keksit ja makaronivalmisteet |