Ruokaketjun uutiskirje: Ohjeistusta medium-kypsennettyjen jauhelihapihvien valmistukseen ja tarjoiluun

11. helmikuuta 2025

Vuoden 2025 ensimmäinen Ruokaketjun uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeeseen on koottu ajankohtaisia poimintoja elintarvikealalta, luomusta ja viennistä. Voit lukea kirjeen myös ruotsiksi. Aiheita muun muassa:

  • Päivitetyt suositukset medium-kypsennettyjen jauhelihapihvien valmistukseen ja tarjoiluun
  • Elintarvikealan toimija vastaa hunajan laadusta ja aitoudesta
  • Elintarvikealan toimija – kuulutko kyberturvallisuusdirektiivin (NIS2) velvoitteiden piiriin?
  • Luomusertifioinnista vapautettujen vähittäiskauppojen luettelo on julkaistu
  • Muutoksia TRACES-järjestelmään kirjautumiseen huhtikuun alussa

Koko uutiskirjeen voit lukea täältä.   

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi.