Tälle sivulle on koottu lisätietolinkkejä, joita on mainittu lihaleikkaamon, raakalihavalmistelaitoksen ja jauhelihalaitoksen perustamiseen liittyvässä verkkokoulutuksessa ja oppaassa. Huomaathan, että kaikkea lisätietoa ei valitettavasti ole saatavilla kaikilla kielikäännöksillä.
Perustaminen
- Oiva-valvontatietojen julkistaminen (Oivahymy)
- Kuntien elintarvikevalvonnan yhteystiedot
- Lihakeskusliitto ry
- Elintarviketeollisuusliitto ETL
Toiminta
- Luomutuotanto (Ruokavirasto)
- Uuselintarvikkeet (Ruokavirasto)
- Elintarvikkeiden maahantuonti EU:n jäsenmaista (Ruokavirasto)
- Elintarvikkeiden maahantuonti EU:n ulkopuolelta (Ruokavirasto)
- Elintarviketieto-opas (Ruokavirasto)
- Elintarvikeparanteet (Ruokavirasto)
- Pakkaukset ja muut elintarvikekontaktimateriaalit (Ruokavirasto)
- Eläimistä saatavat sivutuotteet (Ruokavirasto)
- Hyväksyttyjen elintarvikehuoneistojen sivutuoteohje (Ruokavirasto)
- Teurastamoiden ja leikkaamoiden TSE-toimenpideohje (Ruokavirasto)
Henkilökunta
- Hygieniapassi ja luettelo hygieniapassitestaajista (Ruokavirasto)
- Helposti pilaantuvan pakkaamattoman elintarvikkeen käsittely (Ruokavirasto)
- Ruokamyrkytykset (Ruokavirasto)
Omavalvontasuunnitelma