Alkutuotannon elintarvikevalvonta
- Ohjeet alkutuotannon elintarvikevalvontaan, päivitetty 28.3.2022
Kun tehdään esimerkiksi maitohygieniatarkastus / navettahygieniatarkastus, tarkastetaan ohjeosiot 1, 2 ja 4.
- 0. Arviointiasteikon arvosanojen yleiset määräytymisperusteet
- 1. Yleiset elintarvikkeiden alkutuotantoa koskevat vaatimukset
- 2. Eläintuotannon yhteiset vaatimukset
- 3. Lihantuotannon erityisvaatimukset
- 4. Maidontuotannon erityisvaatimukset
- 5. Munantuotannon erityisvaatimukset
- 6. Hunajantuotannon erityisvaatimukset
- 7. Vesiviljelyn ja kalastuksen erityisvaatimukset
- 8. Kasvin- ja siententuotannon yhteiset vaatimukset
- 9. Iduntuotannon erityisvaatimukset
- 10. Alkutuotannon tuotteiden kuljetuksen erityisvaatimukset