Mehun, täysmehun ja nektarin ohjeistus

  • Ruokaviraston ohje 6530/3: Hedelmä- ja kasvistäysmehujen sekä tiettyjen vastaavien valmisteiden koostumus ja pakkausmerkinnät – ohje valvojille ja toimijoille
  • Ruokaviraston ohje 17068/2. Elintarviketieto-opas elintarvikevalvojille ja elintarvikealan toimijoille
  • Ruokaviraston ohje 17059/2. Ravitsemuksellisesti täydennettyjen elintarvikkeiden valvontaohje
  • Ruokaviraston ohje 17052/4. Ravitsemus- ja terveysväiteopas elintarvikevalvojille ja toimijoille.
  • Ruokaviraston ohje 5731/5. Elintarvikeparanteiden valvontaohje -lisäaineet, aromit ja entsyymit.
  • Ruokaviraston ohje 18222/3: Elintarviketuotannon ehdot, (luomu)
  • Elintarvikkeiden takaisinveto-ohje

 

Sivu on viimeksi päivitetty 3.9.2024