Lihantarkastushenkilöstö teurastamoissa
Ruokaviraston lihantarkastushenkilöstöön kuuluvat tarkastuseläinlääkärit ja lihantarkastajat työskentelevät kolmessatoista teurastamossa kahdellatoista paikkakunnalla. Lihantarkastushenkilöstön toimipaikat sijaitsevat teurastamoiden yhteydessä.
Teurastamoiden sijaintipaikkakunnat
- Forssa (HKFoods Finland Oy)
- Jyväskylä (A-Liha Jyväskylä Oy)
- Kauhajoki (A-Pihvi Kauhajoki Oy)
- Kemi (Veljekset Rönkä Oy)
- Lieto (Naapurin Maalaiskana Oy)
- Nurmo (Atria Oy ja Atria-Chick Oy)
- Outokumpu (HKFoods Finland Oy)
- Paimio (Paimion Teurastamo Oy)
- Pietarsaari (Snellmanin Lihanjalostus Oy)
- Rauma (HKFoods Finland Oy)
- Sastamala (Liha Hietanen Oy / Pirkanmaan Lihapalvelu Oy)
- Säkylä (Länsi-Kalkkuna Oy)
Yhteystiedot on lueteltu toimipaikoittain aakkostettuina sen yrityksen mukaan, jonka yhteydessä toimipaikka sijaitsee.
Pienteurastamoiden valvojien yhteystiedot
Pienteurastamoiden valvojien yhteystiedot saa kunkin teurastamoalueen aluejohtajalta sekä lihantarkastusyksikön johtajalta.