Ruokaviraston valvontaprojektit tehdään yhteistyössä aluehallintovirastojen ja kuntien kanssa.
-
Usein kysyttyä ympäristömyrkyistä kaloissa
-
Itämeren lohen dioksiinipitoisuudet ovat pienentyneet huomattavasti 2000-luvulla
-
Lopetusseminaari 25.10.2018
-
Silakan dioksiinit puolittuneet 2000-luvulla
-
Gluteenittomien tuotteiden pohjoismainen valvontahanke
-
Oliiviöljyjen vaatimustenmukaisuuden varmistaminen
-
Elintarvikkeiden nimisuojan valvontahanke 2018
-
Usein kysyttyä öljykasvien siemenistä
-
Öljysiementen kartoitus- ja valvontahanke
-
Tutkimukset ja projektit
-
Lastenruokien valvontahanke
-
PAH -yhdisteet savustetuissa kalastustuotteissa ja lihavalmisteissa
-
Elintarvikkeiden radioaktiivisuusvalvonnan tehostaminen
-
EU-kalat II -hanke
-
Valtakunnallinen suolan ja ravintoarvon valvontaprojekti 2019 - 2021