Ruokaviraston valvontaprojektit tehdään yhteistyössä aluehallintovirastojen ja kuntien kanssa.
-
Lopetusseminaari 25.10.2018
-
Öljysiementen kartoitus- ja valvontahanke
-
Oliiviöljyjen vaatimustenmukaisuuden varmistaminen
-
Kotimaisen kalan kilpailukykyä elintarvikkeena ja rehuna parannetaan yhteishankkeessa
-
PAH -yhdisteet savustetuissa kalastustuotteissa ja lihavalmisteissa
-
Lastenruokien valvontahanke
-
Elintarvikkeiden radioaktiivisuusvalvonnan tehostaminen
-
Elintarvikkeiden nimisuojan valvontahanke 2018
-
EU-kalat II -hanke
-
Tutkimukset ja projektit
-
Gluteenittomien tuotteiden pohjoismainen valvontahanke
-
Usein kysyttyä ympäristömyrkyistä kaloissa
-
Silakan dioksiinit puolittuneet 2000-luvulla
-
Valtakunnallinen projekti: Patogeenit pakatuissa lehtivihanneksissa 2018-2020
-
Teurastushygienian valvontaprojekti 2017-2018