Ruokaviraston toteuttamat ja/tai koordinoimat valvontatutkimukset
VASU-raportti/vierasaineet
- 2015 (löytyy täältä, pdf)
- 2016 (löytyy täältä, pdf)
- 2017 (löytyy täältä, pdf)
- 2018 (löytyy täältä, pdf)
- 2019 (löytyy täältä, pdf)
- 2020 (löytyy täältä, pdf)
- 2021 (löytyy täältä, pdf)
Hankeraportteja
- EU kalat II – Itämeren tärkeimmät ympäristömyrkyt kalassa (2009)
- Elintarvikkeiden radioaktiivisuusvalvonnan tehostaminen (2010)
- PAH -yhdisteet savustetuissa kalastustuotteissa ja lihavalmisteissa (2012–2013)
- Lastenruokien valvontahanke (2013–2014)
- Dioksiinit ja PCB-yhdisteet kananmunissa (2014, pdf)
- Suomessa tuotetun lihan ja kananmunien radioaktiivisuus (STUK 2014–2017)
- Öljysiementen kartoitus- ja valvontahanke (2016–2017)
- EU-kalat III – Kotimaisen kalan kilpailukykyä elintarvikkeena ja rehuna parannetaan yhteishankkeessa (2016–2018)