- Livsmedelsverkets anvisning 6530/3: Sammansättningen hos och märkningarna på frukt- och grönsaksjuice och vissa liknande produkter – anvisning till tillsynsmyndigheter och företagare
- Livsmedelsverkets anvisning 17068/2. Handbok om livsmedelsinformation för tillsynsmyndigheter och livsmedelsföretagare
- Livsmedelsverkets anvisning 17059/2. Anvisning om tillsynen över näringsmässig berikning
- Livsmedelsverkets anvisning 17052/4. Handbok om näringspåståenden och hälsopåståenden för livsmedelstillsynsmyndigheter och livsmedelsföretagare
- Livsmedelsverkets anvisning 5731/5. Anvisning om tillsynen över medel som förbättrar livsmedel – tillsatser, aromer och enzymer.
- Livsmedelsverkets anvisning 18222/3. Villkor för livsmedelsproduktion, (ekologisk produktion)
- Återkallelser av livsmedel
Anvisningar
Sidan har senast uppdaterats 21.6.2021