Foodnutri
FOODNUTRI tutkimusinfrastruktuuri tulee myötävaikuttamaan kestävän kehityksen strategian (FOOD 2030) toteutumiseen ottaen huomioon Suomen hallituksen vision: "Vuonna 2030 suomalaiset kuluttajat syövät kestävästi ja eettisesti tuotettua kotimaista, maukasta, terveellistä ja turvallista ruokaa. Kuluttajilla on kyky ja mahdollisuus tehdä tietoisia valintoja.” FOODNUTRI palvelee tutkijoita, liiketoimintaa, viranomaistahoja, terveydenhuollon ammattilaisia, maanviljelijöitä sekä muita sidosryhmiä.
Yhteyshenkilöt:
Annikki Welling, kemian yksikönjohtaja p. +358 40 481 2270
Pirkko Tuominen, riskinarvioinnin yksikön yksikönjohtaja p. +358 40 021 1624
Maria Simola, mikrobiologian yksikkö, jaostopäällikkö p. +358 40 178 6623
Foodnutri
Hankkeen rahoitus:
Euroopan unioni
Suomen akatemia