Integroitu elintarviketurvallisuus ja jäljitettävyys IFSAT (Integrated Food Safety and Traceability)

Projektin tavoitteet olivat

  • Tunnistaa elintarviketurvallisuus- ja jäljitettävyysjärjestelmän yhteisiä piirteitä.
  • Yhdistää elintarviketurvallisuus- ja jäljitettävyysjärjestelmät synergisesti elintarvikesektorille soveltuvalla tavalla.
  • Yhdistetystä elintarviketurvallisuuden ja jäljitettävyysjärjestelmien dokumentoinnista koituvan edun osoittaminen.

Verkostoituminen ja yhteistyö muiden projektien kanssa oli olennainen osa projektia. Hanke toteutettiin vuosina 2004 - 2008.

Projektin osapuolet

Technical University of Denmark – Danish Institute for Fisheries Research, Denmark
Danish Meat Research Institute, Denmark
JFK, Faeroe Islands
Evira, Finnish Food Safety Authority
Matis - Food Research, Innovation & Safety, Iceland
SINTEF Fisheries and Aquaculture, Trondheim, Norway
Norwegian Institute of Fisheries and Aquaculture Research, Tromsø, Norway
SIK - Swedish Institute for Food and Biotechnology, Gothenburg, Sweden

Rahoitus

Nordic Innovation Centre

Sivu on viimeksi päivitetty 30.10.2018