Projektin tavoitteet olivat
- Tunnistaa elintarviketurvallisuus- ja jäljitettävyysjärjestelmän yhteisiä piirteitä.
- Yhdistää elintarviketurvallisuus- ja jäljitettävyysjärjestelmät synergisesti elintarvikesektorille soveltuvalla tavalla.
- Yhdistetystä elintarviketurvallisuuden ja jäljitettävyysjärjestelmien dokumentoinnista koituvan edun osoittaminen.
Verkostoituminen ja yhteistyö muiden projektien kanssa oli olennainen osa projektia. Hanke toteutettiin vuosina 2004 - 2008.
Projektin osapuolet
Technical University of Denmark – Danish Institute for Fisheries Research, Denmark
Danish Meat Research Institute, Denmark
JFK, Faeroe Islands
Evira, Finnish Food Safety Authority
Matis - Food Research, Innovation & Safety, Iceland
SINTEF Fisheries and Aquaculture, Trondheim, Norway
Norwegian Institute of Fisheries and Aquaculture Research, Tromsø, Norway
SIK - Swedish Institute for Food and Biotechnology, Gothenburg, Sweden
Rahoitus
Nordic Innovation Centre