-
31. lokakuuta 2024
Eurooppalaiskollegoille koulutus BIKE-riskinarviointimallista Viikissä
-
25. lokakuuta 2024
Webinar on NoBa Land Cover Retriever application
-
16. syyskuuta 2024
Tutkimus: Kotimaista kalaa kannattaa syödä
-
29. elokuuta 2024
Kotimaisen kalan vierasaine- ja ravintoainepitoisuuksista uutta tietoa
-
26. elokuuta 2024
Selvitys: Kansallinen salmonellavalvonta suojaa kuluttajia
-
9. elokuuta 2024
Uutta tietoa luvassa kotimaisen kalan vierasaine- ja ravintoainepitoisuuksista
-
7. kesäkuuta 2024
Maailman elintarviketurvallisuuspäivänä huomio valmiuteen
-
21. toukokuuta 2024
Riskinarviointipäivinä tietoa turkiseläinten tautiriskeistä ja sikojen salmonellavalvontaohjelmasta
-
8. toukokuuta 2024
Safe2Eat-kampanja kannustaa turvallisiin elintarvikevalintoihin
-
23. huhtikuuta 2024
Riskinarviointipäivä 2024
-
8. huhtikuuta 2024
Afrikkalaisen sikaruton torjuntaan uusia ohjeita ja linjauksia
-
3. huhtikuuta 2024
Tietoa ja ohjeita ilmastonmuutoksen huomioimisesta kasvinterveyden riskinarvioinnissa
-
25. tammikuuta 2024
Tutkimus: medium-kypsennetyt jauhelihapihvit voivat kätkeä STEC-bakteeririskin ravintoloissa
-
25. tammikuuta 2024
EU:n CATALYSE-konsortio aloitti toimintansa
-
16. marraskuuta 2023
Webinar on NoBaSURV-PWN - a web app for assessing the statistical confidence of past pine wood nematode surveys
-
16. marraskuuta 2023
Webinar on NoBa Land Cover Retriever application
-
23. lokakuuta 2023
Webinaari EFSAn rahoitusinstrumenteista
-
19. lokakuuta 2023
EU elintarviketurvallisuusfoorumi Brysselissä 28.-29.11.2023
-
3. lokakuuta 2023
Kerro meille mielipiteesi kasvipohjaisista maitotuotteiden ja lihan korvikkeista!
-
8. kesäkuuta 2023
PFAS-verkkoseminaari 18.9.2023
-
13. huhtikuuta 2023
Suomalaisten turkistarhojen zoonoottisten tautien tilanne on huonosti tunnettu
-
29. maaliskuuta 2023
Tutkimusprojekti kasvijuomien ja vegaanisten jälkiruokien elintarviketurvallisuudesta
-
17. helmikuuta 2023
Riskinarviointipäivä 17.5.2023
-
8. helmikuuta 2023
EFSA hakee uusia asiantuntijoita tiedekomitea ja -paneelityöhönsä
-
6. helmikuuta 2023
Kysely ravintoloille naudanjauhelihapihvien tarjoilusta
-
19. tammikuuta 2023
Ruokavirasto, LUOMUS ja BirdLife Suomi ovat selvittäneet siipikarjan lintuinfluenssatartunnan riskitekijöitä, erityisesti ulkonapidon vaikutusta riskiin
-
30. marraskuuta 2022
Ruokaviraston tutkimusseminaari 14.12. klo 15—16
-
29. marraskuuta 2022
Blogi: Tutkimusryhmä oli nopeampi kuin tuhooja!
-
18. marraskuuta 2022
Siipikarjan lintuinfluenssariski Suomessa – hankkeen loppuseminaari 7.12.2022 klo 12-16
-
30. syyskuuta 2022
Riskinarviointiraportti julkaistu: Heisimadon toukkarakkulan aiheuttama riski kuluttajalle on hyvin pieni – lihantarkastukseen luvassa muutoksia
-
27. syyskuuta 2022
Blogi: 3 askelta kohti johdonmukaista priorisointia – Case karanteenituhoojat
-
5. toukokuuta 2022
Riskinarviointipäivä 25.5.2022 klo 9.15 ̶ 16.00
-
8. maaliskuuta 2022
Uusi kemikaalien riskinarviointiin keskittyvä verkosto Eurooppaan
-
15. helmikuuta 2022
Blogi: Mäntyankeroistuhot – uhka vai mahdottomuus?
-
5. marraskuuta 2021
Elintarvikkeiden sisältämien vierasaineiden terveysriskejä arvioitu
-
26. lokakuuta 2021
Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa - terveysriskit ja tiedonpuutteet -raportin julkistuswebinaari 5.11. klo 9 ̶ 11
-
24. syyskuuta 2021
Ruokaviraston tutkimusseminaari 2.11. klo 15–16: Kampylobakteerikantojen vaihtelun ja inaktivaation mallinnus
-
3. syyskuuta 2021
Vaaroja nakeista ankeroisiin -webinaari 5.10.2021
-
4. toukokuuta 2021
EFSAn raportti julkaistu: Afrikkalainen sikarutto: rehuihin, kuivikkeisiin ja kuljetuksiin liittyvät riskit
-
15. huhtikuuta 2021
Blogi: Tule maalle, näe mullin malli!
-
5. helmikuuta 2021
Eurooppalainen verkkoalusta tasoittaa tietä elintarviketurvallisuuden yhteistyölle
-
14. lokakuuta 2020
Suomalaisten lasten altistuminen PAH-yhdisteille ruoan kautta ei aiheuta terveysriskiä
-
24. syyskuuta 2020
Blogi: 0304XXXX ja vihreän kullan viholliset
-
21. elokuuta 2020
Tule kuulolle Haittaeläin-hankkeen loppuseminaariin 26.8.2020
-
27. huhtikuuta 2020
Ruokatottumukset vaikuttavat raskasmetallien saantiin
-
25. lokakuuta 2019
Paprikan lievä läikkävirus todettu Suomessa ensimmäisen kerran
-
18. syyskuuta 2019
Elintarviketurvallisuuden riskit ovat esillä EFSA-kokouksessa Helsingissä
-
17. syyskuuta 2019
Lämmin jääkaappi sallii listerian kasvaa
-
19. kesäkuuta 2019
Koirien mukana Suomeen voi tulla uusia tarttuvia tauteja
-
4. kesäkuuta 2019
Tuontikoirien tautiriskejä selvitetty
- Etusivu
- Teemat
- Riskinarviointi
- Riskinarviointiuutisia