Ruokaviraston riskinarvioinnin yksikön, lihantarkastusyksikön ja eläinterveystutkimuksen yksikön yhteistyöprojekti Kystikerkoosi naudoissa ja lihantarkastuksen yksinkertaistaminen on päättynyt. Projektin riskinarviointiraportti on julkaistu 30.9.2022. Riskinarviointiraportti on luettavissa täällä. Lihantarkastuksen yksinkertaistamisesta voit lukea täältä.
Lisätietoja projektin kotisivuilla.
Yhteystiedot:
- Yksikönjohtaja Pirkko Tuominen, Riskinarvioinnin yksikkö, pirkko.tuominen@ruokavirasto.fi
- Yksikönjohtaja Mikko Turku, Lihantarkastusyksikkö, mikko.turku@ruokavirasto.fi
- Tutkimusprofessori Antti Oksanen, Eläinterveystutkimuksen yksikkö, antti.oksanen@ruokavirasto.fi