Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa - terveysriskit ja tiedonpuutteet -raportin julkistuswebinaari 5.11. klo 9 ̶ 11

26. lokakuuta 2021

Mitä kaikkea ruoka voi sisältää? Tule kuulemaan elintarviketutkimuksen tuloksista Ruokaviraston riskinarvioinnin tutkimusyksikön järjestämään "Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa - terveysriskit ja tiedonpuutteet" -raportin julkistuswebinaariin perjantaina 5.11. klo 9–11. 

Linkki ilmoittautumiseen

Tervetuloa!

Ohjelma

9.00 Seminaarin avaus

Pirkko Tuominen, Riskinarvioinnin yksikkö, Ruokavirasto

9.10 Miksi vierasaineita valvotaan elintarvikkeista – lainsäädännön vaatimukset

Sari Sippola, Kemiallisen elintarviketurvallisuuden yksikkö, Ruokavirasto

9.25 Ruokaviraston vierasaineanalyyseista

Kati Hakala, Kemian yksikkö, Ruokavirasto

9.40 Tauko

9.45 Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa – terveysriskit ja tiedonpuutteet

Johanna Suomi, Riskinarvioinnin yksikkö, Ruokavirasto

Kysymyksiä, keskustelua

11.00 Seminaari päättyy