Mitä kaikkea ruoka voi sisältää? Tule kuulemaan elintarviketutkimuksen tuloksista Ruokaviraston riskinarvioinnin tutkimusyksikön järjestämään "Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa - terveysriskit ja tiedonpuutteet" -raportin julkistuswebinaariin perjantaina 5.11. klo 9–11.
Tervetuloa!
Ohjelma
9.00 Seminaarin avaus
Pirkko Tuominen, Riskinarvioinnin yksikkö, Ruokavirasto
9.10 Miksi vierasaineita valvotaan elintarvikkeista – lainsäädännön vaatimukset
Sari Sippola, Kemiallisen elintarviketurvallisuuden yksikkö, Ruokavirasto
9.25 Ruokaviraston vierasaineanalyyseista
Kati Hakala, Kemian yksikkö, Ruokavirasto
9.40 Tauko
9.45 Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa – terveysriskit ja tiedonpuutteet
Johanna Suomi, Riskinarvioinnin yksikkö, Ruokavirasto
Kysymyksiä, keskustelua
11.00 Seminaari päättyy