Tutkimusseminaari 15.6.2021 klo 15-15.45: Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation

12. toukokuuta 2021

Tutkimusprofessori Nesli Sözer (VTT) kertoo tutkimuswebinaarissamme Suomen ruokatutkimuksen ja innovoinnin strategiasta otsikolla “ Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation”. Esitelmän jälkeen on varattu aikaa kuulijoiden kysymyksille ja keskustelulle.

Tutkimuswebinaari on englanninkielinen.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Strategiaa työstettiin vuonna 2020 eri tieteenalojen ja sidosryhmien osallistavana yhteistyönä. Ydinryhmässä oli alan tutkijoita Teknologian tutkimuskeskuksesta (VTT), Luonnonvarakeskuksesta (Luke), Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL), Ruokavirastosta sekä Helsingin, Turun ja Itä-Suomen yliopistoista. Strategian päätavoitteena on tehdä Suomesta keskeinen toimija terveelliseen ja kestävään globaaliin ruokajärjestelmään siirtymisessä ja siihen liittyvän talouskasvun ja kuluttajien hyvinvoinnin lisääjänä.

Suomen ruokatutkimuksen ja -innovoinnin strategia 2021-2035

Lisätietoja:
Ruokaviraston tutkimusjohtaja Liisa Maunuksela, p. 0295 204 684, liisa.maunuksela@ruokavirasto.fi