Elintarvikeketjun monivuotinen kansallinen valvontasuunnitelma 2025–2028 Osa 2: Toimenpiteet päämäärien saavuttamiseksi - valvonnan painopisteet

Tämä on osa 2 Elintarvikeketjun monivuotisesta kansallisesta valvontasuunnitelmasta. Tässä osassa on kuvattu erityiset toimenpiteet päämäärien saavuttamiseksi.

1 Elintarviketurvallisuus, rehut ja luonnonmukainen tuotanto

Toimenpiteet valvonnan päämäärien saavuttamiseksi (valvonnan painopisteet): Elintarviketurvallisuus, rehut ja luonnonmukainen tuotanto - 2025-2028 pdf

Tarkemmat kuvaukset toimenpiteistä julkaistaan elintarvikeketjun viranomaisille tarkoitetussa Pikantti-ekstranetissä.

 

2 Eläinten terveys ja hyvinvointi

Toimenpiteet valvonnan päämäärien saavuttamiseksi (valvonnan painopisteet): Eläinten terveys ja hyvinvointi - 2025-2028 pdf

Tarkemmat kuvaukset toimenpiteistä julkaistaan Eläinlääkintähuollon valtakunnallisessa ohjelmassa.

 

3 Kasvintuotanto

Toimenpiteet valvonnan päämäärien saavuttamiseksi (valvonnan painopisteet): Kasvintuotanto - 2025-2028 pdf

Tarkemmat kuvaukset toimenpiteistä julkaistaan Ruokaviraston toimintasuunnitelmassa ELY-keskuksille viranomaisille tarkoitetussa Pikantti-ekstranetissä.