12.00–12.05 Tervetuloa, tutkimusjohtaja Liisa Maunuksela
12.05–13.00 Turvallista ruokaa, erikoistutkija Hanna Help, kemian yksikkö
Lisäävätkö tuontielintarvikkeet vastustuskykyä mikrobilääkkeille? Tutkimusprofessori Annamari Heikinheimo, mikrobiologian yksikkö
Isotooppimenetelmät apuna elintarvikkeiden alkuperäväärennösten selvittämisessä, erikoistutkija Maria Lahtinen-Kaislaniemi ja tutkija Simo Jokinen, kemian yksikkö
Virukset sairastuttavat myös elintarvikkeiden välityksellä, erikoistutkija Maija Summa, virologian yksikkö
13.15–13.45 Kahvitauko ja virtuaalinen posterisessio
13.45–14.45 Yhteinen terveytemme – taudit eläinten ja ihmisten uhkana, tutkimusprofessori Antti Oksanen, eläintautibakteriologian ja -patologian yksikkö
Koronatestaus Ruokavirastossa – haasteet ja onnistumiset, erikoistutkija Maria Hautaniemi, virologian yksikkö
Kryptosporidioosi – nouseva zoonoosiuhka nautakarjoissa, johtava asiantuntija Tiina Autio, eläintautibakteriologian ja -patologian yksikkö
Rapurutto piileskelee vesistöissä, mutta löytyykö sitä vesinäytteistä? Johtava asiantuntija Satu Viljamaa-Dirks, eläintautibakteriologian ja -patologian yksikkö
Jaloittelutauko
15.00–16.00 Kasvinterveys ja ruoan riskit, erikoistutkija Johanna Santala, kasvianalytiikan yksikkö
Kasvinterveysvuoden 2020 uudet tuulet: kohti vaikuttavaa viestintää eri kanavien kautta, ylitarkastaja Aino-Maija Alanko, kasvinterveysyksikkö
Ruoan raskasmetallit riskin ja vaikutuksen vakavuuden mukaiseen järjestykseen, erikoistutkija Johanna Suomi, riskinarvioinnin yksikkö
Perunateollisuuden sivuvirtojen kasvinterveysriskit, erikoistutkija Mikko Lehtonen, kasvianalytiikan yksikkö
16.00 Tiedepäivän päätös