Salmonella
- Salmonellatutkimus - broilerintuotanto (pdf)
- Salmonellatutkimus - kalkkunantuotanto (pdf)
- Salmonellatutkimus - kananmunantuotanto (pdf)
- Salmonellatutkimus - muu siipikarjatuotanto kuin broilerin-, kalkkunan- tai kananmunantuotanto
- Salmonellatutkimus - nauta ja sika (pdf), lisälomake (pdf)
- Salmonellatutkimus - teurastamot ja leikkaamot (pdf)
Muut
- Bakteerikannat, elintarvike-, rehu-, lannoite- ja puhtausnäytteet (pdf)
- Kampylobakteeritutkimusten kuukausiraportointilomake (doc)
- Kemiallinen analyysi (docx)
- Keskushermostokudoskontaminaatio - tutkimuslähete ja -ohje (pdf)
- Mikrobikannat ja positiiviset näytteet ilmoitettavista eläintaudeista (pdf)
- Ohje laboratorioille mikrobikantojen ja positiivisten näytteiden lähettämisestä tutkittaessa ilmoitettavia eläintauteja (LAB 034) (pdf)
- Ohje MRSA- ja laajakirjoisia beetalaktamaaseja tuottavien kantojen tunnistamisesta ja lähettämisestä Ruokavirastoon (pdf)
- Trikiinitutkimuslähete (pdf)
- Tutkimus/kantakokoelmalähete Resistenssitutkimukset – MRSA ja ESBL/AmpC (pdf)