Talous
Toiminnan kulut 125,9 miljoonaa
Henkilöstökulut 70,7 miljoonaa
Palveluiden ostot 49,5 miljoonaa
Toimintamenot netto 76,1 miljoonaa
Toimitilavuokrat 7,7 miljoonaa
Toimintamenojen rahoitus
Talousarviorahoitus 71 %
Maksullinen toiminta ja muu rahoitus 29 %
Henkilöstö
970 henkilötyövuotta
Sairauspoissaolopäiviä 10,2 työpv/htv
Keski-ikä 49,4
Koulutusaste
Ylempi korkeakoulutus 47 %
Alempi korkeakoulutus 22 %
Tutkijakoulutus 10 %
Muu koulutus 21 %
Maksetut tuet
Maatalous, maaseudun kehittäminen ja markkinatuet yhteensä 1,9 miljardia, josta viljelijätukien osuus 1,7 miljardia.
Verkkopalveluiden häiriöttömyys
99,6–100 %
Valvonnat ja tarkastukset
Elintarviketurvallisuus 6136 kpl
Eläinten terveys ja hyvinvointi 1260 kpl
Kasvintuotanto 17 423 kpl
Lihantarkastus 394 (milj. kg)
Asiakkaiden palvelukokemus
3,22/4,0
Tutkimus
Tieteelliset referoidut julkaisut 45 kpl
Muut julkaisut 38 kpl
ruokavirasto.fi
2 miljoonaa yksittäistä kävijää
9 miljoonaa sisällönkatselua
Laboratoriotutkimukset
Yhteensä 351 268 kpl
Elintarviketurvallisuus 164 764 kpl
Eläinten terveys ja hyvinvointi 142 804 kpl
Kasvintuotannon edellytykset ja kasvinterveys 43 700 kpl