Tämä on osa 2 Elintarvikeketjun monivuotisesta kansallisesta valvontasuunnitelmasta. Tässä osassa on kuvattu erityiset toimenpiteet päämäärien saavuttamiseksi.
1 Elintarviketurvallisuus, rehut ja luonnonmukainen tuotanto
Tarkemmat kuvaukset toimenpiteistä julkaistaan elintarvikeketjun viranomaisille tarkoitetussa Pikantti-ekstranetissä.
Aikaisempien vuosien toimenpidetaulukot:
2 Eläinten terveys ja hyvinvointi
Tarkemmat kuvaukset toimenpiteistä julkaistaan Eläinlääkintähuollon valtakunnallisessa ohjelmassa.
Aikaisempien vuosien toimenpidetaulukot:
3 Kasvintuotanto
Tarkemmat kuvaukset toimenpiteistä julkaistaan Ruokaviraston toimintasuunnitelmassa ELY-keskuksille viranomaisille tarkoitetussa Pikantti-ekstranetissä.
Aikaisempien vuosien toimenpidetaulukot:
Toimenpiteet valvonnan päämäärien saavuttamiseksi (valvonnan painopisteet): Kasvintuotanto pdf
4 Päivityshistoria
- 16.10.2023: Päivitetty toimenpidetaulukot vuodelle 2024
- 8.11.2022: Päivitetty toimenpidetaulukot vuodelle 2023
- 30.9.2021: Päivitetty toimenpidetaulukot vuodelle 2022