Ohje neljälle
- 4 dl ohrahelmiä
- 6 porkkanaa
- 400 g kesäkurpitsaa
- 400 g pakasteseitiä
- suolaa
- mustapippuria
- basilika
- 1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
- 2 dl juustoraastetta
- 2 rkl oliiviöljyä
- Keitä ohrahelmet ohjeen mukaisesti
- Kuori ja suikaloi porkkanat. Viipaloi kesäkurpitsa
- Viipaloi kala kahdeksaan yhtä suureen osaan. Aseta kalapalat uunivuokaan. Mausta kalapalat suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Kaada tomaattimurska kalan päälle. Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia.
- Kalan paistuessa, paista porkkanasuikaleita ja kesäkurpitsaa pannulla öljyssä 5–7 minuuttia.
- Tarjoa kala vihannesten ja ohran kera.