Ruokaviraston valvontaprojektit tehdään yhteistyössä aluehallintovirastojen ja kuntien kanssa.
-
Itämeren lohen dioksiinipitoisuudet ovat pienentyneet huomattavasti 2000-luvulla
-
Lopetusseminaari 25.10.2018
-
Silakan dioksiinit puolittuneet 2000-luvulla
-
Usein kysyttyä öljykasvien siemenistä
-
Gluteenittomien tuotteiden pohjoismainen valvontahanke
-
Oliiviöljyjen vaatimustenmukaisuuden varmistaminen
-
Teurastushygienian valvontaprojekti 2017-2018
-
Hätäteurastettavien ja terveiden nautojen elävänä tarkastus videokuvan perusteella
-
Vierasaineisiin liittyviä hankkeita
-
Muoviset pakkausmateriaalit
-
Valtakunnallinen projekti: Patogeenit pakatuissa lehtivihanneksissa 2018-2020
-
Öljysiementen kartoitus- ja valvontahanke
-
Lastenruokien valvontahanke
-
PAH -yhdisteet savustetuissa kalastustuotteissa ja lihavalmisteissa
-
EU-kalat II -hanke