Ruokaviraston valvontaprojektit tehdään yhteistyössä aluehallintovirastojen ja kuntien kanssa.
Itämeren lohen dioksiinipitoisuudet ovat pienentyneet huomattavasti 2000-luvulla
Lopetusseminaari 25.10.2018
Silakan dioksiinit puolittuneet 2000-luvulla
Usein kysyttyä ympäristömyrkyistä kaloissa
Usein kysyttyä öljykasvien siemenistä
Gluteenittomien tuotteiden pohjoismainen valvontahanke
Oliiviöljyjen vaatimustenmukaisuuden varmistaminen
Hätäteurastettavien ja terveiden nautojen elävänä tarkastus videokuvan perusteella
Teurastushygienian valvontaprojekti 2017-2018
Valtakunnallinen projekti: Patogeenit pakatuissa lehtivihanneksissa 2018-2020
Muoviset pakkausmateriaalit
Valtakunnallinen suolan ja ravintoarvon valvontaprojekti 2019 - 2021
Elintarvikkeiden nimisuojan valvontahanke 2018
Tutkimukset ja projektit
Öljysiementen kartoitus- ja valvontahanke