Aika: to 30.11. klo 13-15.30
Paikka: Teams
- Tervetuliaissanat: Ruska Rimhanen-Finne (pj)
- Kristiina Suominen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: Ihmisten kampylobakterioosi ja tartuntalähteet Suomessa (10 min)
- Paula Hietanen, Ruokavirasto: Kampylobakteeriseuranta teurastamoilla (10 min)
- Päivikki Perko-Mäkelä, Atria: Kampylobakteerit siipikarjassa elintarviketeollisuuden ja kuluttajien terveyden näkökulmasta (10 min)
Keskustelua n. 30 min
Jaloittelutauko 15 min
- Tessa Häkkänen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: Kampylobakteerin genotyypitys ja antibioottiresistenssi: KAMPY hanke ja aikaisemmat löydökset (20 min)
- Jukka Ranta, Ruokavirasto: Source attribution: tapausluokittelua tyypitystietoja käyttämällä (10 min)
Keskustelua n. 30 min
Loppusanat: Ruska Rimhanen-Finne